tisdag 1 september 2015

Back to bussines, or?

Tjenare! Som en tradition och en formalitet måste man först undra om det längre finns kvar någon läsare på andra sidan av skärmen. Om det ännu finns någon som inte kan leva utan kamelernas uppdaterinrar om deras så fartfyllda och händelserika karriär i livet och som bara väntat hela sommaren att ens ett litet tecken på levnad skulle visas.

Men nu. Efter en paus på tre månader kan det ju vara dags att plocka upp där vi lämnade allt och sikta blicken mot det kommande. Åtminstone har de alla tre kamelerna anmält sig och betalat avgiften för att få delta i fanskapet model 2016. Men för att nå ens något mål måste man väl göra något för det, eller?

Under dom tre månaderna som gått kan denna sköna själ säga med gott samvete att jag inte gjort något som kunde räknas som allvarlig sportande. Jo visst deltog jag i loppet som sprangs här för inte mer än tre dagar sen under natten, och som var hela 10 km lång, och ett fåtal pass som utfördes för att lite träna upp ens sinnet för löpande. Utöver detta, zero. Zero. En riktigt skön sommar bakom utan tränande och annat.

Nej nu blev det nog allvarliga fel. Ingen skön sommar om man tittar på arbetsmängden och timmarna som spenderats innomhus utan sol och tiden som spenderats utan sol i all sin helhet. Punkt.

Menmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmenmen.

O så är vår kära vän Stenen med igen i hulabaliken!!

/Sincerely yours BB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar