tisdag 7 april 2015

Morgis

Då väckarklockan pinglade till för två timmar sedan var det åter igen dags för en morgonlänk. Löpbyxorna på, håret fast, synen i ögonen och menoks!


Ovan ser ni sammanfattningen - det som jag hittills påstått vara knappa fem kilometer visade sig då jag gjorde mig besväret att utföra några mätningar vara 4,58 km, men bra så. Då jag startade var inställningen att jag springer en fart som känns bra, och när slutet sedan närmade sig pressade jag lite hårdare i hopp om att komma under 30 minuters gränsen. 24 svidande sekunder. En blick i träningsdagboken säger mig att senaste gång jag sprang samma runda var tiden 31:25, vilket på den tiden kunde klassas som bra - en liten bättring där ändock.

Sedan när jag steg in genom dörren möttes jag av PT som påpekade att morgonlänkar vanligtvis inte springs hårt (i bemärkelsen ingen idiot springer på fullt på morgonen), men jag förklarar mig med att veckans snabbis var planerad för idag, och därav sprang jag hårt idag, oavsett tiden på dygnet. #dealwithit

/Fysikälskaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar