lördag 11 april 2015

Prisutdelning och dylikt

Idag fick vår vän Fräkenskrattaren äntligen ta emot priset som hon vann i dendärenatävlingen. Fräkenskrattaren var också den enda förutom Fysikälskaren som enligt alla regler deltog i tävlingen. Svaret var ej Fysikälskarens idol, nej.

Idag hade vi sedan en riktigt trevlig länk i ett riktigt trevligt väder. BB led av något av ett värmeslag, då hon trodde att det att solen skiner inte medför en höjning i temperaturen. Vi andra njöt. Sedan sprang vi också lite i en skog varvid BB fortsatte klaga, eftersom hon tyckte att muta inte var kiva. FÄ och SK njöt däremot med skorna fulla av den skitliknande sörjan, eftersom de är så manliga (fiskar stora fiskar och så). FS tyckte att mutan var inspirerande.

Vidare var vi idag jättejätte äventyrliga eftersom vi helt spontant bara sprang vart näsan ledde oss. En timma o tretton minoter, litet under nio kilometer, varav åtta minoter var uppvärmning och femtilltie minoter var mota och resten var riktigt påriktigt löpning.

Sedan försonades alla som tidigare i sin intensiva relation hade grälat, sedan var vi nakupellen tillsammans, och sedan fick vi lax. Rökt lax.


/FS; FÄ; SK; BB

2 kommentarer: