söndag 22 mars 2015

Björnholm och andra dylika

Denna fjärde söndag i mars blev det en tidig väckning för samtliga kameler, eftersom tanken var att rusta iväg sig mot BB:s slott innan klockan slog halv tio.

Dagens länk var till sitt totalutseende dryga 12 km lång, medan den totala tiden låg på knappa 1:50 h (skulle FÄ som stängde av klockan då vi slutade springa gissa). Länkens enkla beståndsdelar ser ut enligt följande: 1,5 km och 20 min gång → 9 km (plus ett hundratal metrar) löpning och 1:10 h → 1,5 km och 15 min gång.

Och det var en alldeles helvetiskt tung länk idag tyckte FÄ. SK likaså. Men inte BB, för hon hade en hurtig dag. En trevlig pointsu under länkens gång var dock det att den empatiska sidan av BB väcktes till liv då hon fick se lidandet, smärtan och plågan i de två andra kamelernas ansikten, för kan ni tänka er: BB skänkte dem varsina några droppar vatten.

Nästan som Leo såg BB ut då hon liksom Jesus gav de törstiga barnen vatten.
PS. Den fjärde söndagen i mars är också dagen, då vi drämmer ner en sorgenyhet rakt i nacken på er. SK har nämligen gett upp hoppet. SK kommer inte att stå på startlinjen vid Djurgården med oss den 16 maj. Hon ska ut på egna äventyr, så är det. Det goda är dock att avsaknaden på mål och mening inte hindrar någon från att dra på sig de färggranna joggingskorna, och således kommer de gemensamma söndagslänkarna att fortsätta i desto högre tempo!

/Baki&Steni&Fysiki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar