söndag 8 mars 2015

I can be your bacon

Howdy mates!

Idag skall vi testa på ett lite nytt sätt att närma oss söndagsbloggandet. Kommentera gärna nedan om ni gillade eller ogillade sättet! Rosor eller ris kan ni välja mellan att ge oss!

Neragnälknets: Det var riktigt kuligt att springa igen, farten och längden på länken kändes bra. Vädret gillade jag, i motsats till Neraksläkisyf. Idag gällde Drumsös skogar (igen), var vi såg många träd, hundar och andra likasinnade hurtbullar. Vi fick även höra ett stöttande utrop av en gammal herrejävel. Dagen kronades av familjen Neraggolbkabss ypperligt goda kycklingsgryta (med bacon och vita bönor) och foccacia. 
"De e int okej! Oota, otan tän alta pois! Ei, mitä sulle on tapahtunu?!"

Neraksläkisyf: Det var en trevlig länk. Vi sprang i 45 minuter och gick därtill 15. Kilometermängden stannade på ungefär 7,5. Farten var lagom långsam; lite över 7 min/km (7,5). Vidare var vädret rätt så grått, och blåsten hård. En gång trodde vi att pojkspolingarna som sprang emot oss var söta, och då ökade vi på farten. Det visade sig dock att de inte ändå var något värt att satsa på. En lite problematisk del av länken var det att Nerakslkisyfs löpjacka mystiskt nog hade bytt storlek från M till S, men bra gick det så också, med magen bar. 
"Mä tunnen sun pakaroiden jo kasvavan. Mut onneks en sisälläin. Sä et oo hyvä syöttään!"

Neraggolbkab: Förvånansvärt bra gick länken idag. 10 minuter som uppvärmning räckte riktigt bra, och skenbenen krånglade nästan inte alls. Frapperande lite gnäll från något håll. Farten var moderat och ganska perfekt passande vid denna fysiska situation vi befinner oss i. Om vi fortsätter på detta vis så kommer vi nog på springande fot i mål den 16 maj.
"Vauvanpylly on vähän karhee kyl." (Syftandes på det mycket använda citatet mjuk som en babyrumpa.)


/De tidigare nämnda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar