söndag 4 januari 2015

BB goes America vol 3 - Hon ärö tillbaka!

Här är jag! Hemma igen efter tio dagar på andra sidan Atlanten. I liv kom vi dit och i liv kom vi tillbaka. Ingen blev rånad och ingen råkade ut för en olycka. Men det samma kan man inte säga om vårt bagage. På vägen dit råkade en av våra reseväskor ut för USA:s tull och blev öppnad. På vägen tillbaka råkade två av våra väskor ut för samma sak. En procedur som går ut på att tullen med mer eller mindre våld tar och öppnar ens reseväska om den ser för mysko ut. Två söndriga lås och en dragkedja som tappat sina handtag. Det är vårat saldo. Tack tullen, jag skickar ett kvitto på ett nytt lås till er! För det var faktist mitt gymlås som blev delat itu.

Men annat då? Ganska mycket har vi gjort men hjärnan vill inte riktigt ta till sig all fakta utan den ändrar det mer till en fiktion baserad berättelse. Knäppt va? Men för att lite få samanfattat våran resa, skall jag dela med mig några riktigt fina bilder, njut!

Så såg det ut under mitt nyår
Jag tror att jag skall bli fotograf som stor, är denna bild inte helt jätte artistisk!
Och så klart var vi ju också till J.F. Kennedy Space Center
/BB som blivit lä på flygande efter en resa på 30 timmar

2 kommentarer:

  1. Wohoo she's back! Kantsii ha blivi av me flygläheten om en vecka! Mehehehheheheh...

    SvaraRadera
  2. Nojo, jag har äran att meddela offentligheten att jag faktiskt i skrivande stund alldeels fullständigt kommit över min trötthet på att flyga i atmosfärens högre skikt. Nästa vecka skall otvivelaktigt bli den bästa veckan i våra liv - oj vad jag väntar på att få spendera veckan med er!

    SvaraRadera