måndag 26 januari 2015

Polymerplagg

Man vet att man börjar vara tillbaka i normalläget då största delen av kläderna man hämtar från torksträcket är sportkläder.


För jag hör inte till dem som använder ett och samma sportplagg två gånger efter varandra utan att tvätta det där emellan (högst hör jag till dem ytterst sällan...). För kläderna luktar ju! Försök nu sedan koncentrera dig på att alla rörelser på gymmet blir tekniskt rätta när du har svårt att andas mitt i ditt stinkmoln.

Och tänk nu, om man sportar varje dag, med undantag av någon dag i veckan som är ledigförklarad, så blir det ju minst en skjorta, ett par byxor, ett par strumpor och ett par sport-BH:n per dag att tvätta. Till råga på det medför vintern ännu det här med flera lager kläder - snabbt är mängden kläder att tvätta fördubblad.

Ekologiskt eller ej så fungerar detta system ju bra så länge man har någon annan som tvättar för en ;) Också FÄ kan bra tänka sig att börja vara sparsammare i sitt slitande av sportkläder då den dagen kommer att kamelerna hittar sig själv långt borta från mammas kök och tvättmaskin.

/Fysikälskaren som undviker matta-boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar