måndag 1 december 2014

FÄ:s månadsöverblick i november

I början kom BB med en så kallad huikee idis om att samtliga medlemmar i vår tremannaklubb efter varje avslutad månad skulle skriva upp en liten överblick på den gångna månaden i fråga om träning. Idag var BB inte mer en fullt lika ivrig anhängare av idén (för mig förståerligen tyckte hon att hennes månad inte var något att hänga i julgran' - men hej, jag var sjuk halva månaden), och SK ville inte ens kommentera saken. Men kiva juttu sa jag, och nu ska jag då blogga om min träningsmånad november.

Här är en bild på veckan som pinsamt nog blev den träningsmässigt bästa i november. Jag ville även visa upp mina grymma fotoredigeringskunskaper.
Först ska jag förklara det där med språket. Mina tio år av fotbollsspelande skedde till största del på finska, och eftersom det var inspirerad av denna fotboll som jag i tiderna startade min träningsdagbok så fick den bli på finska. Med vanan i har jag sedan fortsatt på finska, och jag tycker nog att finska också känns som ett naturligare språk att diskutera tränignsrelaterade ting på, kanske för att terminologin sitter bättre i på det språket.

No väl. Min träningsmånad november innehöll:
3x promenad, sammanlagt 15,0 km, 2 h 47 min
3x länk, sammanlagt 23,9 km, 3 h 4 min
1x intervallträning i uppförsbacke, 3,7 km, 1 h 7 min
3x gympass, sammanlagt 3 h
1x konditionscykelpass,  40 min
1x cykellänk, 13,75 km, 50 min
4x vilodag
+ 16 sjukdagar

Analysen lyder: Början på månaden helt ok, slutet på månaden ett enda slemmigt sjukdomslidande. Imorgon ska jag ta de två sista antibiotika-pillren, och sedan hoppas jag på att sakta men säkert kunna öka ansträngningen från långsamma promenader till lite längre och lite svettigare och lite tyngre och på alla sätt lite trevligare länkar.

/Fysikälskaren (som till sin bedrövelse inte kommer att få ha sin favoritlektion imorgon)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar