torsdag 4 december 2014

Vi har blivit rånade!

Idag så hade då jag och Bakbloggaren abiturientsgymnastik. Eftersom alla ni på den andra sidan skärmen nu sitter som frågetecken skall jag ta och belysa saken lite närmare. Det är nämligen så att vi har valt en extra gymnastikkurs, en kurs som de flesta brukar välja i syfte att få ihop en tillräcklig mängd kurser för att komma igenom gymnasiet. Så är då inte fallet med duktiga oss, utan vi hade båda våra egna orsaker till valet av några extra timmar idrott i veckan. Bakbloggaren har som ett inte allt för avlägset mål att krossa hundra kursers-strecket, och jag behövde helt enkelt en orsak till att tenta en kvarbliven religionskurs, och då råkade abijumppan gå i just den rätta positionen!

Glada i hågen klättrade vi efter avslutad preparerande matematiklektion ned för de många, många trapporna som leder till omklädningsrummet, och likaså glada klättrade vi åter efter en stund upp för dem igen. (Note to SK: Ja, vi använder ordet klättra i alldeles fel bemärkelse, och vi skäms inte ens!) Väl ute på trappan startade vi en rask promenad som för Bakbloggarens och de två gästande stjärnornas del också varvades med en del spurter. Undertecknad blev på morgonen i ett skarpt tonfall tillsagd att inte springa någon länk, och hukka minut periköön om jag tar ett enda litet löpsteg och så vidare. Nå riktigt så allvarligt lät det ej, men nog är det ett ytterst segt fanskap till flunsa jag falligt offer för - vi får väl bara hoppas att jag hunnigt tillfriskna totalt om 39 dagar, då vi alla tillsammans skall få uppleva de hittills bästa fyra dagarna i vår relativt korta fysikerkarriär!


Och precis så som bilden visar gick vi! Ibland snabbare, ibland långsammare, och ibland rentav inte koncentrerandes på gången och det idrottsmässiga alls, utan endast skvallrandes om den djupblågråa intensivaste blicken vi någonsin skådat. 

Här ser ni en mycket psykedelisk bild på hur BB och FÄ studsar omkring i den vackra naturen i Södra Haga.
Imorgon skall sedan en del av oss fira mysig filmkväll, medan en annan del ska mysasupa på något annat håll av samma stad. Lukulykkyä hälsar vi till alla som redan börjat läsa till studentskrivningarna!

/(Bakbloggaren &) Fysikälskaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar