onsdag 31 december 2014

Nyårsaftonshurtighet

De två andra kamelerna har övergivit träningens och bloggens värld, verkar det som. Var är de, det är frågan. I de andras frånvaro har den återstående kamelen tagit tillfället i akt och tränat på desto hurtigare. Kom an bara vänner, så får vi se vem som springer hårdast på söndagen.

Gymmet var vad som stod på schemat idag morse, i Kyrkslätt, där allt från golv och väggar till apparater och bosun ännu blänker av sin nyhet. Pulsmätarn blev hemma, eftersom en överraskande morgonsurhet råkade komma över mig (8.30 är trots allt en ganska tidig väckning...). Men väl framme gick allt så bra, så bra, om man bortser från den lilla incidenten att jag slog tån hårt, hårt på just det enda stället av bosun som tån faktiskt har en möjlighet att fastna i, vilket resulterade i att jag en stund måste kräla omkring på golvet hållandes om tåstackarn och flämtandes av smärta.

Tryck här för att komma till bildkällan, och på samma lära dig att "dude" i Afghanistan betyder kameltestiklar.
Ta det lugnt i kväll, kära medentusiaster, och tänk på att det finns två sätt som man kan börja det nya året på: med en av ibuprofein kryddad vilodag, eller med en hurtig långlänksdag.

/Fysikälskaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar