tisdag 9 december 2014

Peikko papan jumppa

Hejsan vänner!

Denna kväll vill jag sprida ordet om morgonträningar! Bakisen har redan skrivit om ämnet med rubriken Träna före tuppen gal, men här kommer det ur min synvinkel.

Jag är definitivt inte en morgonperson. Stackars de som måste handskas med mig på morgonen, speciellt under vintertid då jag knappt får mig ut ur sängen. Många tror att man måste vara morgonpigg för att orka med lite jumppa före tuppen gal, men detta är en myt. Man måste bara börja med morgonträning och så kanske gillar man det. Mitt tips är att komma överens om de första morgonträningarna med en polare, då kan man inte backa ut!

Vad som är så skönt med att träna på morgonen är att det inte finns värst många människor på gymmet/var du nu är tränar, om du går tillräckligt tidigt. Själv gillar jag att klättra eller springa på morgonen, då jag får vara för mig själv och behöver inte tänka på andra. Dessutom har du träningarna undanröjt för den dagen! Man tränar på morgonen, far på jobbet eller till skolan och sedan har man resten av dagen till allt annat! Bra tidsplanering här, hej.

Jag är ofta och träna kl. 5.30 på morgonen. Då har jag hela gymmet för mig själv, och kan sätta min egen musik fullt på och göra träningen i egen takt. Det är det svåraste och skönaste jag vet, och ser fram emot mina nästa morgonträningar!

påriktigt är det här jag gör halv sex i gymmet; musik och te, livet ler

/Stenklängaren


1 kommentar: